ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 09:23

Головна » 2020 » Червень » 25 » Вчимося бути успішними!!!
15:08
Вчимося бути успішними!!!
Світ розвивається семимильними кроками. Прогрес, диджиталізація, сучасні технології вриваються в наше життя. І нам, якщо ми хочемо йти в ногу з часом, необхідно теж змінюватися, вдосконалюватися і, звичайно ж, безперервно навчатися! І, на радість, для цього нам дають унікальні можливості. Завдяки участі в різноманітних культурних проектах, під керівництвом начальника відділу культури Наталії  Халдай і директора Миргородської централізованої бібліотечної системи  Ніні Берякіної ми маємо можливість професійно зростати і розвиватися. Наш колектив постійно безперервно навчається – «Цифрова освіта», участь в проекті від Суспільної Служби України «Підвищення рівня медіа грамотності», курси підвищення кваліфікації, наш районний проєкт «Навчаємося , щоб навчати».  І ось новий шанс навчитися новому!
            Зараз, в умовах децентралізації, дуже важливо зробити свою громаду успішною, згуртованою і конкурентноздатною. І саме на це спрямований відео курс «Будуємо діалог в громаді». Це другий курс в серії онлайн – курсів від «Лекторію Академії Децентралізації» (ЛАД), створеного в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Курс розміщен на освітній платформі Moodle https://olimp.oa.edu.ua\  за підтримки Національного університету «Острозька академія». Курс «Будуємо діалог в громаді». Має на меті навчити мешканців комунікувати в громаді і зрозуміти, чому це важливо; донести інформацію про ефективні методи інформування та долучення мешканців до життя громади.
            Так, я пройшла цей курс і  отримала сертифікат про навчання! 
 
 
 
 Дізналася багато корисного для себе, і як саме свої набуті знання використовувати в роботі. Тому, що бібліотека  - не тільки інформаційний і культурний центр громади, а ще і центр комунікації мешканців. Саме у нас, в бібліотеці можна формувати  свої пропозиції для покращення життя в громаді і виходити з ними до керівництва, до ЗМІ. Треба тільки робити це так, щоб бути почутим.
            Я дуже рада, що отримала естафету навчання від заступника директора Полтавської ОУНБ ім. І. Котляревського Надії Влезько! Дуже рада і щиро вдячна! І з задоволенням передаю естафету своїм колегам! 
 
Маргарита Каймакова, провідний бібліограф Миргородської ЦРБ.
Переглядів: 193 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz