ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 13:45

Головна » 2016 » Травень » 11 » Вічна слава героям, ми низько вклоняємось!
12:32
Вічна слава героям, ми низько вклоняємось!
 
   Напередодні 9 травня, у Біликах , біля пам’ятника воїнам визволителям у Великій Вітчизняній Війні відбувся урочистий мітинг - реквієм, присвячений Дню Перемоги.
   Мітинг відкрила секретар сільської ради Герасименко Марія Петрівна. Яка зазначила що нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем перемоги. Його наближували, як могли люди котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв та дожити до світлого Дня Перемоги. Це свято, яке не може  залишити байдужим нікого. Ні дітей, які перенесли складні часи післявоєнного періоду, ні онуків та правнуків, які виросли на героїчних і болючих спогадах дідів та прадідів.
   Свої побажання й слова вдячності висловила Немченко Тетяна Тимофіївна, яка є дитиною війни.
 
 Подвиг воїнів – переможців не підвладний часу, як і  безмежна наша вдячність всім, хто відстояв нашу Вітчизну, виявив нездоланну мужність та незламність духу.  Хотілося  б щоб наше молоде покоління виявляло пошану й увагу до покоління, яке пережило тяжкі випробування, прислухатися до порад і настанов тих , хто пройшов сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста і села.
    Всіх присутніх привітав директор ТОВ «Промінь - Приват » Михайленко Володимир Павлович , побажав усім міцного здоров’я , щастя і добробуту , любові і поваги , ясного неба та віри у славне майбутнє України. Щоб на нашій благословенній землі завжди панував мир, спокій та добро, ніколи не здригалися від вибухів діти, не проливалась людська кров, а в мирному небі гриміли тільки переможні салюти. А по закінченні мітингу  ТОВ « Промінь - Приват»  пригостили людей смачною польовою кашею.
    Свої вітання висловили директор НВК Корнієнко Володимир Леонідович, разом з учнями школи.
 
   Книгу слави полеглих воїнів зачитали Корнієнко Володимир Леонідович та Струцька Надія Михайлівна, присутні  вшанували пам'ять  солдат війни хвилиною мовчання. Горіли свічки, лунали пісні воєнних років. До стели героїв покладено живі квіти. Мітинг – реквієм підготували сільський Будинок культури , бібліотека  спільно з школою.
                        Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки

 
Переглядів: 433 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz