ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 11:43

Головна » 2016 » Травень » 30 » ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ ЄВРОПУ
11:38
ВІДКРИЙ ДЛЯ СЕБЕ ЄВРОПУ


День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Головною метою святкових заходів у рамках відзначення Дня Європи в країнах ЄС є поширення ідеї європейської ідентичності серед громадян Європейського Союзу, утвердження спільних європейських цінностей.
З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни, центральна районна бібліотека спільно з районним будинком культури, провели ряд заходів, а саме: інформаційну годину «Україна – Європа: діалог крізь віки і кордони», флеш-літ «Україна - це Європа».


Присутнім на заході було наголошено, що відзначення Дня Європи в Україні − це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, яка причетна до традицій і цінностей Європи.
Особливий азарт відчувався під час проведення інтелектуальної гри-вікторини «Квіти – національні символи країн Європи», відповідаючи на запитання «Які квіти є національними символами країн?».
Також відвідувачів ознайомили з інформаційним дайджестом «Полтавщина – шлях до Євроінтеграції», який був виготовлений бібліографом І категорії Маргаритою Каймаковою. Потім провели мультимедійну експрес-подорож «Парад країн Європи», під час якої присутні з цікавістю прослухали Гімн Євросоюзу «Ода радості» з 9-ої симфонії Л.Бетховена.


«Згода в різноманітті» - офіційний девіз Європейського Союзу. Згідно європейської комісії девіз означає, що європейці єдині у спільній роботі на благо миру, процвітання, і що безліч різних культур, традицій та мов Європи є позитивним фактором для цього континенту.
Тетяна Мостова, завідуюча відділом
обслуговування Миргородської центральної
районної бібліотеки

Переглядів: 386 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz