ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 17:01

Головна » 2017 » Лютий » 17 » ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ БІЛИКІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ – ФІЛІАЛІ
15:28
ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ БІЛИКІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ – ФІЛІАЛІ
 
 
У час, коли українці захищають і боронять свою незалежність, єдність нашої держави, ми розуміємо, що кожний з нас повинен робити внесок своєю працею, вірою у завтрашній світлий мирний день нашої країни.
16 лютого 2017 року для Біликівської громади відбулася знаменна подія, на яку чекали всі з великим нетерпінням: відкриття Інтернет – центру при Біликівській сільській бібліотеці – філіалі.
Реалізація даного проекту - це яскравий приклад злагодженої, продуктивної співпраці органів влади різних рівнів, небайдужості до культурного життя сільських громад. Тільки шляхом співпраці, спільними зусиллями можна було створити конкурентоспроможний заклад.
Запорука успішної роботи закладів культури в селі Білики – це постійна підтримка Біликівської сільської ради. Дбаючи про свою громаду, сільський голова Олексій Ганженко прикладає чимало зусиль. Саме за його сприяння виділено субвенцію до районного бюджету для проведення ремонтних робіт приміщення сільської бібліотеки, придбання ноутбука та підключення до мережі Інтернет. Тож і не дивно, що відкрив свято щирими привітаннями саме Олексій Олексійович.
 
Кожна подія для громади, успіхи не можливі без підтримки керівництва району. Завдяки підтримці голови Миргородської районної державної адміністрації Юрія Коваленка та голови Миргородської районної ради Леоніда Яринича Біликівська сільська бібліотека – філіал має підписку періодичних видань, отримала чудові нові меблі, два комплекти комп’ютерної техніки. Від імені очільників району присутніх привітала начальник відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації Наталія Халдай та вручила подарунок.
 
 
 
 
До вітань із народженням нової бібліотечно - інтернетної сім’ї долучилася директор Миргородської централізованої бібліотечної системи Ніна Бер’якіна.
 
Привітати із знаменною подією завітали маленькі жителі й користувачі бібліотеки – учні Біликівського навчального виховного комплексу.
 
Щоденна робота бібліотеки відбувається пліч – о – пліч із роботою клубних працівників. Добрий творчий тандем дарує людям чимало цікавих заходів та проектів. От і в цей день учасники художньої самодіяльності Біликівського сільського будинку культури на чолі із директором закладу Іриною Швець теж підготували творчі дарунки.
Від сьогодні для Біликівської громади відкрилися нові можливості доступу до мережі Інтернет. Кожен із користувачів Біликівської сільської бібліотеки – філіалу тепер матиме можливість скористатися новими послугами безкоштовно.
Ми щиро віримо в те, що завдяки впровадженню новітніх технологій, бібліотека завжди буде сучасним центром громадського життя краю.
Тож ласкаво просимо!
 
Наталія Ганженко, бібліотекар
Біликівської сільської бібліотеки –
філіалу
Переглядів: 393 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz