ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 01:51

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Відкриття Інтернет – центру при Кибинській сільській бібліотеці – філіалі
15:14
Відкриття Інтернет – центру при Кибинській сільській бібліотеці – філіалі
 
 
Бібліотека… Це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність, її важливим завданням є збереження і надання користувачам інформації з будь-яких питань. Бібліотека - це організм, який буде живим тоді, коли він змінюється разом із суспільством в цілому та користувачами зокрема. Відповідно до суспільних інтересів і потреб, бібліотека є елементом світової інформаційної інфраструктури, що включений у формування глобального інформаційного простору й надання вільного доступу до джерел інформації.
Такий доступ сьогодні мають жителі села Кибинці. А починалося все ще два роки тому. Дякуючи агрофірмі «Агротех-Гарантія», бо саме вони придбали перший комп’ютер для бібліотеки, а згодом - роутер. За сприяння сільської ради, стало можливим підключення до мережі Інтернет.
Дбаючи про свою громаду, сільський голова Людмила Мисяк багато уваги приділяє розвитку культурно-освітньої інфракструктури села. Саме за підтримки сільських депутатів, з місцевого бюджету були виділені кошти на покращення матеріальної бази Кибинської сільської бібліотеки-філіалу, придбано та встановлено вхідні двері, металопластикову конструкцію для читального залу, встановлено енергоефективне опалення. До районного бюджету було виділено субвенцію на придбання оргтехніки для Кибинського СБК.
Завдяки підтримці голови Миргородської райдержадміністрації Юрія Коваленка та голови Миргородської районної ради Леоніда Яринича Кибинська сільська бібліотека-філіал в цьому році отримала два нові комп’ютери та комплект комп’ютерних меблів, на вікна та двері виготовили та встановили грати. Дякуючи їх піклуванню маємо в бібліотеці чудову підписку періодичних видань.
24 лютого 2017 року в Кибинській сільській бібліотеці відбулося відкриття Інтернет-центру.

Ведучі свята, учень 7 класу Кибинської школи, переможець районного етапу конкурсу «Найкращий читач – 2016», Бобир Руслан та учениця 6 класу Федорова Наталія
запросили почесних гостей перерізати символічну стрічку: заступника голови Миргородської райдержадміністрації Олександра Гуржія, начальника відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації Наталію Халдай, директора Миргородської бібліотечної системи Ніну Бер’якіну.
 
Від щирого серця кибинчани вручили щедрий коровай Олександру Гуржію, який привітав присутніх із важливою подією в житті громади та вручив, від імені Миргородської РДА та районної ради, Кибинській бібліотеці найкращий подарунок – набір краєзнавчої літератури . А ще на згадку про цю подію Олександр Васильович залишив перерізану стрічку, яка у нього вже третя, він має велику надію, що їх буде 25 (по кількості сільських бібліотек).
 
 
Слова вітання звучали з вуст начальника відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації Наталії Халдай та директора Миргородської бібліотечної системи Ніни Бер’якіної, сільського голови Людмили Мисяк, вчителя зарубіжної літератури Світлани Короленко.

 
 
 
Надія Глушко, завідуюча Кибинською сільською бібліотекою, в своєму
виступі подякувала очільникам влади та запросила всіх жителів громади користуватися послугами бібліотеки, адже віднині перед бібліотекою відкрито нові можливості, бібліотека буде надавати нові послуги жителям нашої громади, після відкриття Інтернет-центру.
 
 

Слова вдячності та дитячої любові звучали від дітей Кибинської ЗОШ
І-ІІІ ст. у віршах, піснях.
 


Дзвінкоголосі п’ятикласники, під керівництвом директора СБК Алли Ребрик та художнього керівника Віти Осіпенко, щиро вітали сільську бібліотеку з народженням нової бібліотечно-інтернетної сім’ї, виконавши на закінчення пісню «А ми бажаєм Вам добра».
 
Свято закінчилося, та в серцях присутніх залишився той відблиск дитячої щедрості,любові і доброти ,яку можуть дарувати нам тільки діти. А нагадувати про це чудове дійство будуть новенькі комп’ютери. Адже тепер кожен читач Кибинської сільської бібліотеки-філіал матиме можливість скористатися новими послугами безкоштовно.
Користувачі Кибинської сільської бібліотеки-філіал та оргкомітет висловлюють велику подяку в підтримці та проведенні свята Олександру Канціберу, Надії Кумець, Валентині Андрєєвій, учасникам клубу «Дивокрай» та зичать їм міцного здоров’я й успіхів в усіх починаннях.
Надія Глушко , завідувачка Кибинською сільською бібліотекою-філіалом.
Переглядів: 374 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz