ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 15:34

Головна » 2017 » Березень » 7 » ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ РОМОДАНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ФІЛІАЛІ
13:50
ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ РОМОДАНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ФІЛІАЛІ

 

 
06 березня в Ромоданівській селищній  бібліотеці відбулася гарна і значима подія – відкриття Інтернет-центру. Це урочисте свято знаменне тим, що від сьогодні привітно відкриваються двері Інтернет-центру в бібліотеці. Для надання населенню безкоштовних інтернет-послуг книгозбірня отримали  2 набори комп’ютерної техніки, комп’ютерні столики, нові стільці. Розуміючи те, що Інтернет у бібліотеці – вікно у світ інформації, голова Миргородської районної державної адміністрації Юрій Миколайович Коваленко та голова Миргородської районної ради Леонід Миколайович Яринич разом з депутатським корпусом доклали всіх зусиль, щоб ця подія відбулася.  І віднині Ромоданівська селищна бібліотека – філіал стала сучасною модельною бібліотекою, яка буде надавати різноманітні формати інформаційного обслуговування та соціокультурної роботи Ромоданівській громаді. Прихід Інтернету до громади селища дав змогу безкоштовно надавати доступ до інтернет- ресурсів.
На урочисте відкриття Ромоданівська селищна бібліотека запросила керівників району, навчальних закладів , активних користувачів бібліотеки. Відкрила та провела урочистості завідуюча селищною бібліотекою. За давньою українською традицією гостей зустрічали хлібом і сіллю, а Ромоданівська бібліотека свято підтримує і популяризує традиції свого народу. Тому і вручили гостинний коровай заступнику голови Миргородської РДА Олександру Васильовичу Гуржію.
 
 Тож і звернувся Олесандр Васильович до Ромоданівської громади з теплими і щирими словами .
-  Це значна подія на території селища, зазначив Олександр Васильович, адже сучасні інформаційні технології у бібліотечній практиці – реалії сьогодення. Тепер у вашій бібліотеці діє Інтернет-центр, створені найсприятливіші умови для користувачів .
 
 
До присутніх також звернулася начальник відділу культури і архіву Миргородської РДА Наталія Василівна Халдай та вручила в подарунок селищній бібліотеці підбірку краєзнавчої літератури. 
 
 
 Присутніх привітала з цим святом і директор Миргородської централізованої бібліотечної системи Ніна Олександрівна Бер’якіна. Вона наголосила на тому, що наш район займає передові позиції по відкриттю інтернет – центрів у сільських бібліотеках . Подякувала всім, хто доклав зусиль, щоб подія , яку відзначали в Ромоданівській селищній бібліотеці, відбулася.
 
 
Найбільше бібліотека пишається своїми активними читачами. Від імені користувачів бібліотеки з вітальним словом виступила Валерія Вадимівна Таранова.
 
 
Помічниками ведучої на святі були учні 7-го класу Ромоданівської ЗОШ  І-ІІІ ст. Маніліч Софійка та Мірошніченко Владислав.
 
 
Яке ж свято без щирої пісні?! Свої пісні присутнім дарували талановиті вокалісти , учні Ромоданівської дитячої музичної школи, Влада Усенко, Настя Борисенко, Віка Тахтаулова. 
 
 
 
 
 
 
Звучними оплесками зустрічали присутні ансамбль ложкарів та ансамбль гітаристів (керівник Олексій Остапенко).
 
 
 Віталій Дерев’янко виконав на бандурі  українську народну пісню «Думи мої». 
 
Прозвучала чудова «Мелодія» О. Курінного у виконанні директора Ромоданівької музичноі школи Анни Труш та викладача Надії Явтушенко.
 
 
 
 Після урочистого відкриття центру гості та господарі бібліотеки ще довго приємно спілкувалися, нікому не хотілося йти з затишної, гостинної зали.
 
 
 
 
Ольга Шматко, завідувачка Ромоданівської селищної бібліотеки.
Переглядів: 341 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz