ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 21:55

Головна » 2017 » Березень » 1 » ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ ШАХВОРОСТІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ФІЛІАЛІ
15:37
ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ – ЦЕНТРУ ПРИ ШАХВОРОСТІВСЬКІЙ СІЛЬСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ - ФІЛІАЛІ
 
 
 
Доступ до інтернет-ресурсів – послуга, яка вже стала необхідністю для багатьох мешканців нашого району. Користувачами інтернет-мережі тепер є і жителі Шахворостівської громади.
28-го лютого святкові урочистості відбулись у селі Шахворостівка. В цей день мешканці села завітали до бібліотеки, щоб розділити радість події – відкриття інтернет-центру в сільській книгозбірні.
В організації доступу до інтернету в Шахворостівській бібліотеці сприяли голова Миргородської РДА Юрій Миколайович Коваленко та депутатський корпус районної ради на чолі з головою ради Ленідом Миколайовичем Яриничем.
Наталія Шовкопляс –відкриваючи урочини, з хвилюванням назвала цей день найбільш пам’ятним у житті свого села.
 
Урочисте відкриття бібліотечного інтернет-центру у Шахворостівці відбулось з участю сельчан і гостей.
До присутніх з вітальним словом звернувся заступник голови Миргородської РДА Олександр Васильович Гуржій. Він сказав, що сьогодні бажаючі користуватись новітніми інформаційними технологіями –це не тільки учні, молодь, але й дорослі люди, особи поважного віку, які саме у бібліотеці, при допомозі бібліотечного працівника можуть задовільнити свої інформаційні запити і потреби. Бібліотекар допоможе їм отримувати потрібну інформацію не тільки з інтернету, але й з книг і преси.
 
 
А начальник відділу культури і архіву Миргородської РДА Наталія Халдай передала в дарунок бібліотеці підбірку краєзнавчої літератури і висловила сподівання, що такі події відбудуться незабаром й в інших селах нашого району.
 
Директор Миргородської ЦБС Ніна Бер'якіна привітала жителів Шахворостівки з радісною подією, наголосивши на важливості інформаційного збагачення і бажала усім бути причетними до творення життєво-важливих справ у майбутньому.
 
 
Завжди дбає про покращення матеріального добробуту села сільський голова Валентина Марюта. Вона і добрим словом, і ділом підтримує заклади культури свого села. Тому і підключення бібліотеки до інтернету стало важливою подією для нашої громади, - сказала Валентина Миколаївна.
 
 
Прийшла привітати свою бібліотеку з такою подією і постійна користувачка бібліотеки, учасниця багатьох обласних та районних конкурсів , переможець обласного дитячого конкурсу «Читати – це класно! Читати – це круто!» Дар’я Назаренко.
Юні аматори та учасники художньої самодіяльності подарували шахворітчанам розмаїту концертну програму. Звучали пісні у виконанні учасниці художньої самодіяльності Люби Дворник, директора будинку культури Валентина Маляренка, учениці 11 – го класу Трудолюбівської ЗОШ Саміри Аббасової та Анастасії Зуй. З роллю помічника ведучої - Інтернета, вдало впорався учень 7-го класу, користувач бібліотеки Анатолій Щарбань. А учні 5-го класу Вадим Омеляненко та Артем Ріпка зіграли роль смайликів.
 
 
 
 
Після завершення урочин ,присутні ще довго не розходились до своїх домівок, затримались у сільській бібліотеці.
 
Наталія Шовкопляс, бібліотекар І категорії Шахворостівської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 365 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz