ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 08:39

Головна » 2015 » Серпень » 26 » Вияв патріотичних почуттів
09:08
Вияв патріотичних почуттів
 
 
    Виявом патріотичних почуттів стали творчі роботи учасників першого районного етапу конкурсу „Україна починається з мене”, що проводився впродовж березня-липня 2015 року з ініціативи Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара та управління культури Полтавської обласної державної адміністрації.
         Свій творчий потенціал мали можливість реалізувати обдаровані юнаки й дівчата віком від 14 до 21 року. Всього у конкурсі взяло участь  22 молодих користувача бібліотек району. Вони надсилали  свої оповідання, есе, вірші до центральної районної бібліотеки. 19 серпня компетентне журі, до складу якого увійшли працівники культури, освіти, поети Миргородщини підбило підсумки і визначило переможців конкурсу.
         ІІІ місце посіли конкурсні роботи Ірини Пестич (Комишнянська селищна бібліотека). Її вірш та оповідання не залишають читача байдужим, проймають емоційністю.
         ІІ місце поділили, сповнені любові до рідного краю, вірші Олени Іваніщевої (Зуївецька сільська бібліотека) та поезія Анастасії Савчук (Шахворостівська сільська бібліотека), в якій авторка продемонструвала прагнення і готовність захищати свою Батьківщину.
         І місце журі присудило поетичній збірці „Присмак жереба терпкий” Маргарити Коваленко (Кибинська сільська бібліотека).
 
 
 
 
 У її творах звучить  віра у завтрашнє мирне майбутнє України. Ця робота, що найбільше відповідає критеріям розкриття мети конкурсу, надіслана до Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара для участі у другому обласному етапі конкурсу. Бажаємо Маргариті успіхів!
         Переможці першого районного етапу конкурсу будуть нагороджені дипломами відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації І, ІІ, ІІІ ступенів. Всі учасники конкурсу нагороджуються подяками Миргородської центральної районної бібліотеки.
         Запрошуємо молодих людей до книгозбірень нашого району. Читайте книги, формуйте активну та свідому громадянську позицію, відчуйте причетність до своєї держави, адже Україна починається з нас!
        
      Людмила Ігольніцина, провідний бібліотекар
      відділу обслуговування Миргородської ЦРБ
Переглядів: 444 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz