ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 06:08

Головна » 2015 » Липень » 1 » Всеукраїнська акція "Бібліотека українського воїна"
09:58
Всеукраїнська акція "Бібліотека українського воїна"
 
 
 У цей нелегкий час реальної військової загрози незалежності України, надзвичайно важливою складовою високого рівня бойової і мобілізаційної готовності військ є морально-психологічний стан військовослужбовців, що забезпечується патріотичним вихованням, підвищенням освітнього рівня військовослужбовців, організацією їх змістовного дозвілля. А одним із чинників формування і розвитку особистості є читання. Науковими дослідженнями доведено, що процес читання впливає на розвиток інтелекту, світогляду, вольових якостей, комунікативної компетентності.   Тому заохочення читання у Збройних Силах України сприятиме  формуванню  високодуховної та моральної особистості українського воїна. Враховуючи актуальність питання,  Міністерство культури України виступило ініціатором  Всеукраїнської акції  «Бібліотека українського воїна».
Миргородська центральна районна бібліотека долучилася до Всеукраїнської акції, та запросила до  участі в ній всі бібліотеки Миргородщини  , громадські об’єнання, волонтерські організації, видавців і всіх небайдужих громадян, справжніх патріотів своєї Батьківщини.
                        У ході проведення Акції приймалися кращі зразки вітчизняної та світової художньої літератури в перекладі українською мовою, науково-популярні видання з історії Української держави, її культури, Збройних Сил. І ось 30 червня 2015 року було передано 58 екземплярів книг до бібліотеки військової частини ІІІ-й ТВУЗ Держспецзв’язку.
 
 
 Книги отримали заступник командира частини підполковник  Жебель Олександр Юрійович, старший прапорщик цієї частини Гречко Віталій Олександрович та депутат Миргородської міської ради Лобунько Олександр Якович.
 
 
 

 

 Вони щиро подякували всім хто долучився до такої важливої справи і подарував книги військовослужбовцям. Віталій Гречко  впевнений, що всі подаровані книги знайдуть своїх читачів. 
 
 

 

 
            Акція продовжується і ми знову запрошуємо небайдужих людей, волонтерські та громадські організації, жителів міста та району долучитися до участі у Всеукраїнській акції "Бібліотека українського воїна". 
             Координатори акції в Миргородському районі  переконані, що дана благодійна акція спрямована не тільки на поповнення фондів бібліотек військових частин , але й на відродження найкращих якостей в людях, що віддали свої книжки на благодійність - доброти, милосердя, взаємоповаги.
                 Не залишайтеся байдужими - адже книга творить людину!
(Прийом літератури здійснюється щодня з 9 до 17 години у центральній районній бібліотеці, що знаходиться за адресою: м. Миргород, вул. Незалежності, 20/17. 
Тел. 5-21-33)
 

Ніна Бер’якіна , директор Миргородської централізованої бібліотечної системи

 

Переглядів: 429 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz