ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 08:14

Головна » 2016 » Червень » 21 » З любов’ю до тебе, мій тату
09:29
З любов’ю до тебе, мій тату
 
 
 
 
 
     «Вклонюся Вам, тату, доземно,
     Як рідній хатині з далеких доріг
                                                                                 Як хлібу, що мама гостинно
                                                                                      Кладе на вкраїнський рушник»
                                        Б.Гірський
 
Тато! Споконвіку в сім’ї батько вважається господарем. Він піклується про родину, годує та захищає її. Він навчає нас жити по закону любові і правди, не дає нам спіткнутися на життєвих дорогах, будить совість, береже від ганьби. Роль батька в сім’ї неоціненна. Тому діти шанують своїх батьків. Його слово , його приклад мають бути святим обов’язком в кожній родині.
Тату, татусю, таточку... Скільки ніжності й теплоти в цих словах. А чи завжди ми знаходимо час, щоб сказати татусеві, як ми його любимо, як він нам потрібен, що він для нас означає?
Життя біжить дуже швидко. Не встигнеш оглянутися, — як пробіжить дитинство, промайнуть роки юності та зрілості... І, оглянувшись, зрозумієш, що так і не встиг сказати татусеві ті слова, які хотів або повинен був сказати.
Свято Батька відзначається зараз у багатьох країнах сучасного світу. Дата його святкування на міжнародному рівні, закріпилася в третю неділю червня. Це свято з’явилося як вираз вдячності і любові до свого батька.
         З нагоди Дня батька центральна районна бібліотека спільно з районним будинком культури, провели свято «Тепло татусевих долонь». На свято були запрошені найактивніші читачі бібліотеки. Працівники відділу обслуговування розповіли про виникнення цього свята, та переглянули тематичний відео - ролик  «Шана вам, дорогі батьки»,  присутні на заході читали вірші про тата.
З  великим азартом  пройшов конкурс  «Татусь – водолаз»: хто швидше вип’є склянку води через тоненьку трубочку. також провідний  бібліотекар Юлія Кондратенко  ознайомила присутніх з книгами та періодичними виданнями, присвяченими Дню Батька.
 
 На закінчення свята  у виконанні  Олександра Опацького та Лариси Голіненко прозвучала пісня «Тато» .
 
У цей День, як і в кожен інший, ми приєднуємося до привітань і поздоровлень, що лунають на адресу наших батьків! Бажаємо їм бути з нами якомога довше, щоб ми більше могли радувати їх і піклуватися про них, любити їх і спілкуватися з ними, адже цю можливість ми маємо не завжди!
 З Днем батька Вас, дорогі наші тата!
 
Тетяна Мостова, завідуюча відділом обслуговування Миргородської центральної
районної бібліотеки
Переглядів: 406 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz