ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 08:29

Головна » 2015 » Грудень » 25 » З Новим роком!
14:11
З Новим роком!
 
 
 
Новий рік – незвичайне свято. На нього чекають і дорослі , і діти, бо вірять, що в новому році справдяться всі їх бажання та сподівання. Звичайно ж, саме так і трапляється, через те від цього свята віє надзвичайною чарівністю. Та  щоб геть усі бажання справджувалися, потрібно святкувати як годиться: залучитися гарним настроєм і приготуватися до зустрічі з очікуваним гостем – Дідом Морозом.
Саме так це зробили юні користувачі районної бібліотеки для дітей, Біликівської, Бакумівської, Великообухівської, Верхньобудаківської, Єрківської, Кибинської, Комишнянської, Остапівської, Полив’янської, Савинцівської, Солонцівської, Ромоданівської, Хомутецької, Черевківської, Шахворостівської сільських бібліотек -  Марія та Аня Рудяк, Саша Швець, Едік Ганженко, Крістіна Сінгх, Валерія Таран, Андріана Максименко, Юля та Ліля Шуляренки, Дарія Бутенко, Ангеліна Мовчан, Анжела Зубченко, Яна Скорик, Велерія Щербак, Тетяна Толошна, Олександра Терещенко, Вікторія Макаренко, Аліна Осипенко, Анастасія та Даша Чудан, Юрій Даценко, Олександр та Альона Косинські, Сніжана Рудич, Віталій Іванішенко, Світлана Бережинська, Вероніка Булавіна, Валентина Рудич, Саша Сиверин, Настя Борисенко, Анжеліка Мелешко, Аліна Бойко, Ліля Журавель, Юля Тимошенко, Марина Мілько, Поліна Прохватило, Артем Яремко, Марина Олійник, Аня Сад, Саша Козоріз, Аліна Богомоленко, Анастасія Тищицька, Каріна Чуйченко, Наталія Мерезен, Діана Терещенко, Поліна Вахіна, Максим Догодило, Катерина Шабатура, Валентин Тулинський, Діана Середа, Валентин Струцький, Ольга Хурда, Микола Зайцев, Яна Сіроклин, Вадим Кривченко, Яна Моженко, Артем Корєхов,Серафим Черкасець, Маргарита та Ліля Пусті, які з нетерпінням чекають сюрпризів від Дідуся Мороза та веселих свят. Про це свідчить їх активна участь у виставковому проекті Миргородської ЦБС «Бібліотеки Миргородщини презентують…». Цими днями у вестибюлі центральної районної бібліотеки розгорнуто виставку дитячих малюнків «Новий рік вже на порозі, Дід Мороз давно в дорозі».
Багато років Дід Мороз мандрує світом, вітаючи всіх  зі святом Нового року. Ми маємо надію, що не обмине він і нашу бібліотеку. Бо знаємо, що Дід Мороз любить приходити туди, де багато веселих, читаючих,  талановитих дітей. А поки Дід Мороз іще в дорозі, запрошуємо кожного бажаючого відвідати нашу виставку. 
Валентина Зінченко ,заступник директора Миргородської ЦБС
Переглядів: 389 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz