ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 02:23

Головна » 2016 » Квітень » 15 » За чистоту подвір’я, за чистоту довкілля!
14:49
За чистоту подвір’я, за чистоту довкілля!
 
 
Прийшла весна. І традиційно, працівники Миргородської центральної районної бібліотеки вийшли на суботник, щоб подбати про чистоту, порядок та затишок на території свого закладу. Так повелося у нас, українців православних християн, що перед найголовнішим святом Великоднем, ми прибираємо свої оселі, подвір'я біля будинків, сквери, парки та неодмінно ті місця, де також проводимо багато часу, спілкуємось з людьми, працюємо та наповнюємо своє життя яскравими емоціями.  Цього року працівники ЦРБ долучилися до всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Байдужих до роботи не було, всі з задоволенням працювали. Адже чисте подвір’я -  це обличчя нашої установи, а запорукою гарного настрою, безсумнівно, є чудовий квітник на подвір’ї, бо квіти – це прикраса будь-якої території. Тому з таким ентузіазмом і облаштовували свою клумбу любителі квітів Катерина Яневич, Тетяна Чібаліна, Ольга Солоха, Людмила Ігольніцина, Тетяна Мостова, Алла Савчук, Світлана Ісаєва
 
 
 Вони висаджували нові яскраві квіти та кущі, прибирали територію,створювали на подвір’ї зелений «оазис», спілкувалися, ділилися позитивними емоціями та планами на майбутнє.
 
 
 Адже, так важливо робити спільну справу разом, яка буде нагадувати про єдність робочого колективу, бо спільна праця робить нас більш згуртованими, добрішими, єднає з природою і дарує насолоду. Тому так  приємно, щоранку йдучи на роботу, милуватися квітами, які разом садили з колегами.  І нехай разом з весною буяє у різнокольоровому сяйві квітів наша бібліотека і дарує нам своє тепло та любов!
 
Ніна Бер’якіна, директор Миргородської централізованої бібліотечної системи.
Переглядів: 371 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz