ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:36

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Загартований у вогні
16:08
Загартований у вогні
 
 
 
Тридцять років минуло відтоді, коли сталася одна із найбільших катастроф в історії людства – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.
Сьогодні на зраненій землі Полісся панує тиша. А три десятиріччя тому робилося все можливе і неможливе, щоб зупинити ядерного монстра і зменшити смертельну небезпеку.
Після аварії через надмірне випробування у двобої з "атомом" пройшли десятки, сотні тисяч наших співвітчизників. Серед них були вогнеборці та особовий склад військ Цивільної оборони. Володимир Петрович Шумейко – один із них. Зараз Володимир Шумейко проживає в с. Радченки Миргородського району.
Володимир Петрович не забув ті хвилини, години, дні, коли кожна секунда перебування на місці аварії могла коштувати життя. Але він, ризикуючи власним життям і здоров'ям, гідно виконував свій службовий та громадський обов'язок. Він рятував людство від неминучих трагічних наслідків, за що йому низький уклін, глибока вдячність та шана.
Володимир Петрович, активний учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, нагороджений  пам’ятною відзнакою ГУ МНС у Полтавській області та грамотою за вагомий особистий внесок у справу захисту населення від надзвичайних ситуацій та їх наслідків, багаторічну сумлінну працю і зразкове виконання службових обов 'язків.
Володимир Петрович Шумейко і нині продовжує працювати у системі МНС України. Його досвід, набутий під час ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, надає змогу і в подальшому оперативно та високопрофесійно вирішувати поставлені перед Міністерством завдання. На Володимира Петровича рівняється молоде покоління самої найгуманнішої професії –  рятувальників.
      А ще Володимир Петрович Шумейко – активний учасник художньої самодіяльності Полив’янського сільського будинку культури. Пісні у виконанні Володимира Петровича знані не тільки на Миргородщині, а й у всій Полтавській області. Володимир Петрович Шумейко – людина-талант. Він –  відважний рятувальник і одночасно талановитий співак. Він – справжній герой нашого часу, на якого всім нам варто рівнятися.
 
Любов Янчик,
провідний бібліотекар
                                                            Полив’янської сільської бібліотеки
Переглядів: 422 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz