ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 05:48

Головна » 2016 » Березень » 2 » Жінка - це гордість і велич світу
18:04
Жінка - це гордість і велич світу


 

 
  
З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі. Без її підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі зміни в нашому житті.
Тому до улюбленого свята всіх жінок, в читальному залі центральної  районної бібліотеки виготовлена книжкова  виставка  «Тонке мережево жіночої душі», яку підготувала  провідний бібліотекар відділу обслуговування центральної районної бібліотеки  Людмила Ігольніцина .     

  

На виставці  представлені твори найяскравіших українських поетес: Ліни Костенко, Ганни Чубач,  та книги наших землячок -  полтавської поетеси Галини Вовченко, та миргородських поетес Маргарити Олійник – Локай, Наталії Харасайло
 Серед поетичних добірок улюблених поетес  виділяється  книга: «Вишнева повінь: антологія сучасної жіночої поезії Полтавщини».
У книзі зібрано творчий доробок сучасних поетес Полтавщини. Вірші представлені на будь – який смак, тож вони не залишать байдужим, торкнуться душі навіть найвибагливішого читача.
            Також на виставці представлені книги про жінок, які залишили помітний слід в історії. Для цього вони використовували свої кращі якості - розум, енергію, силу волі, талант і, звичайно ж, жіночу чарівність. Великі княгині, цариці, імператриці, знамениті і забуті, вони своїми долями відкривають багато таємниць минулого. Тому, представлена література  розкриває різноманітну жіночу сутність. Адже жінці під силу великі справи. Заради високої мети вона здатна об'єднати навколо себе тисячі людей, пожертвувати собою.
Користувачі відкриють для себе творчість видатних письменниць минулого, твори наших сучасниць і тих, хто завойовує літературний простір сьогодні.
 Можна з упевненістю сказати, що через всю книжкову виставку проходить галерея прекрасних і піднесених жіночих доль. Вони такі різні, такі несхожі один на одного. Кожна з них - виняткова, кожна - не просто жінка, а, Міф, Явище!
 

Тетяна Мостова, зав. відділом обслуговування центральної районної бібліотеки.

 

Переглядів: 439 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz