ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 11:47

Головна » 2016 » Грудень » 1 » Зміцненню духовності - першочергову увагу бібліотек
15:21
Зміцненню духовності - першочергову увагу бібліотек
 
            У молодіжному середовищі, як у краплі води, віддзеркалюється все, що відбувається у суспільстві. Сьогодні Україна переживає час змін та реформ. Разом з тим, кримінал, розпуста, недоглянуті діти, алкоголізм, вживання наркотиків стали звичним явищем у молодіжному середовищі. На фоні цього відбувається різке погіршення рівня здоров’я підростаючого покоління, ігнорування фізичної культури і спорту, нетерпиме ставлення до оточуючих.  Юнаки та дівчата – майбутнє нашої країни і потребують першочергової уваги, тому морально-етичне виховання підростаючого покоління має стати першочерговим у роботі бібліотек.
            То ж недарма чергове навчання працівників публічних бібліотек району було присвячене темі «Морально-етичне виховання юнацтва та молоді: проблеми та шляхи удосконалення».
 
 
Відкрила його начальник відділу культури і архіву Миргородської райдержадміністрації Наталія Василівна Халдай, 
 
 
яка відзначила покращення роботи публічних бібліотек району та вручила грамоти, дипломи бібліотекарям,  учасникам обласних та республіканських конкурсів.
 
 
Декомунізації, як протидії впливу на свідомість юнацтва та молоді, був присвячений виступ директора  Миргородської централізованої бібліотечної системи Ніни Олександрівни Бер’якіної.  
 
 
 А провідний методист ЦРБ Валентина Борисівна Оврах у своїй консультації розкрила основні напрямки та ефективні форми роботи бібліотек по морально-етичному вихованню молоді.
 
 
Сучасне мультимедійне обладнання дозволило заступнику директора ЦБС Валентині Іванівні Зінченко доступно і змістовно розкрити інноваційні форми роботи бібліотек. 
 
 
У творчій дискусії на тему «Напрямки та завдання роботи бібліотек по морально-етичному вихованню молоді» взяли участь: завідуюча Кибинською сільської бібліотекою Надія Іванівна Глушко, завідуюча Хомутецькою сільською бібліотекою Людмила Володимирівна Бабич та завідуюча Ромоданівською селищною бібліотекою Ольга Василівна Шматко.
 
 
Лише працюючи щоденно над підвищенням рівня своєї роботи бібліотеки, як соціальний інститут, зможуть відігравати значну роль у зміцненні духовності, формуванні етичних і моральних норм поведінки.
 
 
 Валентина Оврах, провідний методист центральної районної бібліотеки
Переглядів: 394 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz