ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:55

Головна » 2019 » Травень » 2 » Змін прагнуть ! Їх здійснюють та представлять людству.
16:36
Змін прагнуть ! Їх здійснюють та представлять людству.
     Зараз в Україні, за підтримкою ЄС, діє проект «Жінки в політиці Україна – ЄС», головний спікер якого посол, Голова представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі. Мета проекту , який охопить всю Україну – мотивувати українських дівчат йти за своїми мріями, незважаючи на гендерні стереотипи.
2 травня 2019 року в рамках цього проекту на базі Київського кооперативного інституту бізнесу та права відбувся перший візит – зустріч українських та європейських політиків з українською молоддю, щоб їх надихнути (особливо дівчаток) на активну участь у розбудові спроможності України стати проумоутерами її політичного, соціального та культурного розвитку.
В свою чергу, 2 травня 2019 року вже на базі Центральної районної бібліотеки міста Миргород пройшла зустріч дослідників державотворчих традицій Ініціативи Миргородщини, на якій правознавиця, громадська діячки Людмила Олійник закликала учасників зустрічі щодо вивчення традицій Лицарства Українського народу. Правознавиця  ознайомила присутніх  з цілями Сталого розвитку України.
 
             Учасник АТО та  в минулому голова сільради Ромодану Шапошник Олександр Миколайович надихнув присутніх своєю доповіддю про виключні українські підходи до Стратегії перемоги Українського народу.
Власник, перевізник ПП Екотранспорту Анатолій  Миколайович Копендаха запропонував учасникам зустрічі ознайомиться з Проектом «Екотранспортної стратегії Миргородщини».
Олійник Ярослав Олегович – відомий візуалізатор і фахівець з архітектурної галузі розповів про інші форми прямої демократії. Зупинив увагу присутніх на необхідності посилення національно – патріотичного виховання дітей та молоді Полтавщини, шляхом залучення її до військової  -  патріотичної гри «Джура».
Провідний бібліограф ЦРБ Маргарита Каймакова ознайомила присутніх з Символами Українського народу та роллю жіноцтва в формуванні та розвитку українського суспільства.
Ініціативу щодо сталого розвитку України почули в Миргороді. Далі мета – об’єднати спільні ініціативи всіх країв України.
 
Зустріч Ініціативи Миргородщина  в місті Миргород протокольно прийняли рішення делегувати учасників Ініціативи на DeHack 2019 міста Дунаївці. Хакатон в Дунаївцях - це п'ятий захід з децентралізації, під час якого команди вирішують певну проблему громад з 3 по 5 травня 2019 року. В кінці хакатону кожна з команд представляє свій яскравий результат та своє унікальне рішення перед журі. Переможці отримають  необхідну підтримку під час доопрацювання та запуску ідей, своїх проектів для потреб місцевих, республіканських територіальних громад. Це можливість на 3 дні повного занурення в IT- рішення у сфері екології,транспорту,освіти,виробництва та електронних комунікаціях та можливості впливати на сферу, яка вас цікавить, створивши конкретне рішення і представивши його світу. Хакатон буде проводиться в будівлі Дунаєвецького НВК http://dungimn.at.ua/index/istorija_shkoli/0-50, а проживатимуть  в затишному готелі «BeSt» міста Дунаївці. http://dungimn.at.ua/index/istorija_shkoli/0-50. Організатори Програми U-LEAD та учасники закликають до об'єднання всіх креативних ініціатив та ідей і робить внесок у створення багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.ttps://donors.decentralization.gov.ua/project/u-lead/  Змін прагнуть ! Їх здійснюють та представлять людству.
 
Маргарита Каймакова, провідний бібліограф Миргородської ЦРБ, Людмила Олійник, громадська діячка.
Переглядів: 350 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz