ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 07:03

Головна » 2016 » Березень » 25 » Зустріч з письменницею
16:08
Зустріч з письменницею
 Мистецький  проект  «Метро  до  Кибинець» продовжує  свою  роботу. В його рамках 21 березня відбулася цікава зустріч  письменницею та режисеркою Іриною Цілик .  Ірина працює режисером в галузі кіно, музичних та рекламних проектах. Авторка сценаріїв до фільмів «Вдосвіта» та «Помин». Авторка низки прозових, поетичних книг. Пісні на її вірші співають Антоніна Матвієнко, «Бумбокс», «Сестри Тельнюк», «Коzак System», «НеДіля».Пісня «Повертайся живим».
 
            Зустріч проходила в Кибинській  загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів з  учнями  1-4 класів. Господиня  закладу, директор ЗОШ  Лариса Лисенко та   вчителі початкових класів Ніна  Яременко  і  Яна Ребрик гостинно приймали гостей  проекту.
Бо саме  в школі проходила презентація книги Ірини Цілик «Таке цікаве життя» Авторка в оригінальній  формі поділилася з присутніми історією написання книги. Діти з великим задоволенням слухали письменницю , адже гостя розповідала їм : чому не можна їсти сніг, як у літку падають зірки, хто такий Боб Марлі та чому коти розумні, але іноді так і не скажеш. З книги «Таке цікаве життя» маленькі читачі дізналися про те, що ґава - дуже розумний птах, що театр починається з вішака, а машиністка київського фунікулера дружить з білками. І про те, хто в музеях слідкує за тим, щоб відвідувачі не кидали обгортки від цукерок і не крали картини.  А ще на сторінках «Такого цікавого життя» - безліч веселих малюнків художниці Христини Лукащук, які бавляться в гру «підміни мене» зі словами. На захід завітали і працівники  Миргородської центральної бібліотеки : директор Ніна Бер′якіна, заступник  директора по роботі з дітьми Валентина Зінченко, провідний бібліотекар Ольга Солоха,  .
            Авторка проекту Любов Якимчук та Ірина Цілик дали можливість малечі самим пофантазувати , стати письменниками- початківцями  , придумати сюжет до своєї книги. На  білих аркушах  паперу  вони приклеювали картинки до яких вигадували свої казкові історії. Журі в програмі не було, але приз глядацьких симпатій отримала Анастасія Марініна.
 
 
 

 

Вона неодноразова  ділилася з гостями своїми вигаданими історіями та і призналася , що пише оповідання для бабусі та складає казки.
            На закінчення  свята працівники Миргородської центральної бібліотеки та Кибинської сільської бібліотеки, в знак доброї пам′яті про це дійство, придбали книги з автографом авторки, для поповнення своїх фондів та для популяризації книг Ірини Цілик.
 
 

 

     Користуючись нагодою хочу подякувати авторці мистецького проекту «Метро до Кибенець» Любові Якимчук за подаровані книги  та диски для Кибинської сільської бібліотеки. Користувачів сільської бібліотеки в особливому захваті від подарованої книги Мирослава Дочинця «Лад», а з книгою  Ірини Цілик «Таке цікаве життя» матиме змогу познайомитись кожен маленький читач сільської бібліотеки.
 
Надія Глушко, завідувачка Кибинської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 445 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz